25.3 MINDSET

¨

¨Mindset¨ tulevaan

Openit, sekä edellinen treenisykli alkaa olla taputeltu! Kiitoksia kaikille osallistujille ja kannustajille. Nyt on aika taas suunnata katseet eteenpäin ja tehdä tavoitteet tulevaan. Välillä tulee pettymyksiä, vastoinkäymisiä ja tuntuu ettei omat taidot tai voimat riitä eikä saanut saavutettua omia tavoitteitaan. Eli epäonnistuimmeko?

-EI!

Me olemme tehneet parhaamme ja kehittyneet harrastajina, urheilijoina ja kisailijoina. Kyse ei ole siitä miten pärjäsimme. Oli sitten kyse virallisista suorituksista, testiwodeista, tai ihan perus metconista salilla. Meidän täytyy lopettaa itsemme vertaileminen muihin ja unohtaa ¨olen huono, kun en saanut leuanvetoa¨ – ajattelu. Siitä tulee muuten este kehityksellemme.

Me kehitymme itseämme varten ja olemme jokainen sillä tasolla kun olemme ja menemme jokainen yksilöinä eteenpäin! KYSE ON PROSESSISTA JA KYSE ON TYÖN TEKEMISESTÄ, UUDESTAAN ja UUDESTAAN.

Me haluamme tehdä prosessista hauskan ja auttaa jokaista saavuttamaan tavoitteensa, on se sitten hyppy tangon yli, 100 kilon tempaus, muscle uppi tai ensimmäinen onnistunut leuanveto. Me saavutamme sen. Yhdessä!

¨Olemme kilometrien päässä vuoden takaisesta. Tämä ei ole loppu, vaan uusi lähtöviiva¨

Mitä luvassa?

Seuraava viikko on ¨deload¨ viikko ja pidämme kuorman normaalia keveyempänä alkuviikon. Perjantaina muutamat voimatestit ja Lauantaina myös yksi Cf Sln Benchmarkki tiedossa.

Tämän viikon jälkeen aloitetaan uusi voimaprogressio (kyykky, työntö, rinnalleveto), kehitämme perus tekemistä, kuntoa ja keskitymme kehittämään raakaa voimantuottoa kehonpainollemme (hspu, pull up jne…)

Suosittelemme auttamaan omaa kehitystä, pitämällä progressiot muistissa (painot, leuanveto ym. progressioiden vaiheet). Tähän loistava työväline on wodconnect, jonne tulee joka päivä salin treeni ja johon pääset syöttämään omat tuloksesi. Perinteinen kouluvihkokin toki käy, mutta ne tuppaa häviämään =) Autamme wodconnectin käytössä mielellämme!

Nyt vain tavoitteet rohkeasti esiin ja töihin! We can do it!

Similar Posts