Valmentajat

Kristian Santikko

Olen kotoisin länsirannikon helmestä, Vaasasta. Muutin Itä-Suomeen opiskelujen perässä ja koulun loputtua jäin Suomen tälle puolen. Olen teini-ikäisestä asti kilpaillut nyrkkeilyssä ja potkunyrkkeilyssä, sekä myöhemmin valmentanut Vaasan kilparyhmää potkunyrkkeilyssä. Ensikosketukseni CrossFitiin tapahtui vuonna 2011, kun jouduin lukuisten olkapäävaivojen johdosta etsimään uusia liikuntamuotoja. Aloitin lajin harjoittelun kuntoilumielessä, myöhemmin kuitenkin kilpailuvietti vei kohti kilpailuja.

Toimin myös päävalmentajana CrossFit Mikkelissä. Valmentaminen on lähellä sydäntäni, sillä nautin ihmisten liikuttamisesta ja oppimani tiedon jakamisesta eteenpäin. Lajina CrossFitin hienous piilee siinä, että joka päivä oppii jotain uutta, eikä koskaan ole valmis. Aina voi kehittyä.

Fysioterapeutti (AMK)
CrossFit Level 2 Trainer
CrossFit Mobility Trainer
Westside Barbell Seminar
Urheilufysioterapian peruskurssi (SUFT)
Street Workout -ohjaajakoulutus
Kamppailulajivalmentaja (I-taso)

kristian@crossfitsln.com

Jonipekka Korhonen

2012 lopulla törmäsin CrossFit:iin opiskeluideni loppupuolella ja suuren mielenkiinnon vuoksi aloitin lajin omatoimisen harjoittelun vuoden 2013 alussa. Olin koukussa ja suorittaessani viimeistä fysioterapiakoulutuksen työharjoittelua Tampereella halusin suorittaa On-Rampin saavuttaakseni parempaa ymmärrystä lajia kohtaan ja parantaakseni liiketekniikkaani.

Aikasempaan liikuntahistoriaan kuuluvat jääkiekko, sekä eri palloilu- ja kamppailulajit. Nykyään kaikki harjoitteluni rakentuu CrossFit:in ajatusmallin mukaisesti suorituskykyni parantamiseen ja lajissa kehittymiseen. Harjoittelumuodosta tekee hienon sen monipuolisuus ja tätä kautta itsensä jatkuva kehittäminen paremmaksi kaikilla liikunnallisuuden osa-alueilla.

Fysioterapeutin ammatti, sekä suuri mielenkiintoni vammojen ennaltaehkäisyyn ja suorituskyvyn optimointiin tukevat omaa harjoitteluani ja halua jakaa tietoa ja osaamista muiden harjoittelun tueksi ja terveyden edistämiseksi.

Fysioterapeutti (AMK)
CrossFit Level 1 Trainer

jonipekka@crossfitsln.com