Karo Hakkarainen

Omistaja / Valmennus / Ohjelmointi

 

Herran vuonna 2013 kuntosaliharjoittelu otti paikkaa kitaransoittelulta ja tästä voisi sanoa oman liikunnan harrastuksen alkaneen (nuoruudessa harrastettua joukkueurheilua lukuunottamatta. Kaipasin treenaamiselta kuitenkin enemmän ja jotain tavoitetta kohti menemistä. Kilpailuvietti vei minut kohti voimamiesharjoitteluitaa ennen kuin CrossFit-harjoittelu otti vallan vuoden 2017 OPEN – treenien jälkeen.

Oma treenaaminen on ollut aina tärkeää ja antaa itselleni paljon. CrossFitin avulla olen päässyt varmasti elämäni parhaaseen fyysiseen kuntoon unohtamatta sen antamia psyykkisiä voimavaroja. Haluankin jakaa sitä kaikkea hyvää mitä laji on itselleni antanut.

Nykyään CrossFit on osana jokapäiväistä elämää. Valmentajana pyrin saamaan asiakkastani mahdollisimman paljon irti ja haluan luoda heihin uskoa omaan itseensä. Pidän huolen siitä, että kannustan asiakkaitani jatkuvasti ja luon positiivista ilmapiiriä.

Paras palkinto minulle salin omistajana ja valmentajana on tyytyväiset ilmeet ja kiitokset wodien jälkeen =)

Liikunnan ohella intohimoina metsästys, musiikki, soittaminen ja laulaminen.

ROCK!

Kasvatustieteen maisteri (KM)
Liikunnan perusopinnot (yliopisto)
CrossFit Level 1 Trainer 
CrossFit Judges Course 

karo@strongsportsln.com 

Kristian Santikko 

Valmennus 

Olen kotoisin länsirannikon helmestä, Vaasasta. Muutin Itä-Suomeen opiskelujen perässä ja koulun loputtua jäin Suomen tälle puolen. Olen teini-ikäisestä asti kilpaillut nyrkkeilyssä ja potkunyrkkeilyssä, sekä myöhemmin valmentanut Vaasan kilparyhmää potkunyrkkeilyssä. Ensikosketukseni CrossFitiin tapahtui vuonna 2011, kun jouduin lukuisten olkapäävaivojen johdosta etsimään uusia liikuntamuotoja. Aloitin lajin harjoittelun kuntoilumielessä, myöhemmin kuitenkin kilpailuvietti vei kohti kilpailuja.

Toimin  päävalmentajana CrossFit Mikkelissä. Valmentaminen on lähellä sydäntäni, sillä nautin ihmisten liikuttamisesta ja oppimani tiedon jakamisesta eteenpäin. Lajina CrossFitin hienous piilee siinä, että joka päivä oppii jotain uutta, eikä koskaan ole valmis. Aina voi kehittyä.

Fysioterapeutti (AMK)

CrossFit Level 2 Trainer

CrossFit Mobility Trainer

Westside Barbell Seminar

Urheilufysioterapian peruskurssi (SUFT)

Street Workout -ohjaajakoulutus

Kamppailulajivalmentaja (I-taso)

kristian@crossfitsln.com

 

Sami Kiiveri 

Osakas / Valmennus / Kamppailuvastaava 

sami@strongsportsln.com

 

 

Anu Hintsanen 

Apuvalmentaja