Yksilövalmennus on hämmästyttävän  tehokas tapa saavuttaa yksilölliset kuntotavoitteesi. Valmentaja auttaa sinua tunnistamaan ja selkeyttämään kuntosi tavoitteita, arvioimaan liikkumistasi ja suunnittelemaan ohjelman, jonka avulla voit saavuttaa terveytesi ja kuntosi tavoitteet mahdollisimman nopeasti.

Haluatko…

…lisätä itseluottamusta ryhmätunneille?

Etkö ole vielä valmis ryhmäkohtaisiin tapaamisiin tai etkö vain ole ryhmässä treenaavaa tyyppiä. Ei hätää. Yksityinen valmennus ja yksityiset tunnit mahdollistavat taitosi ja itseluottamuksen kehittämisen. Yksityinen valmennus mahdollistaa myös täysipäiväisen CrossFitin harrastamisen. Yksityiset tunnit järjestetään ryhmätuntien ulkopuolella, joten sali on silloin lähes omassa käytössäsi.

… joustavammat aikataulut? 

Kaikilla ei välttämättä ole mahdollisuutta osallistua ohjatuille tunneille. Se ei kuitenkaan ole esteenä CrossFitin harrastamiselle. Yksilöllisen valmennuksen avulla pystyt suorittamaan päivittäiset treenisi omien aikataulujesi puitteissa ja ohjelmointi on mahdollista tehdä täysin sinun aikataulujesi mukaisesti.

 ….kehittää erityisiä taitoja?  

Haluatko parantaa leuanvetoa,  tai työskennellä olympianostoissa? Yksityiset valmennuskerrat ovat erinomainen tapa keskittyä ja vahvistaa tiettyjä taitoja, jotka ovat avain CrossFit-osaamisen rakentamisessa.

…kilpailla CrossFitissa? 

CrossFitissa järjestetään nykyään paljon kilpailuja eritasoisille harrastajille niin vasta-alkajille kuin jo pidempään CrossFitin parissa kilpailleille henkilöille.

Yksilöllisellä valmennuksella sinulle voidaan tehdä kilpailuihin valmistavaa ohjelmaa, johon sisältyy erilaiset harjoitusjaksot. Kisaohjelmissa otetaan myös huomioon eri kilpailuihin vaadittavien liikkeiden suorittamisia. Lisäksi kilpailemaan lähdettäessä on myös tärkeää valmistautua henkisesti kilpailuun ja tunnistaa omat vahvuudet sekä heikkoudet. Kisavalmennuksen avulla sinulle räätälöidään henkilökohtainen harjoitusohjelma, jossa valmentaja on vaihtelevasti mukana ja seuraa kehitystäsi. Kisavalmennukseen kuuluu erilaisia testejä, joita suoritetaan ohjelmoinnin edetessä. Näin pääset hyvin myös itse tietoiseksi omasta kehityksestäsi.

Kisaohjelma koostuu joko yleensä 5 tai 5 + 1 treenistä per viikko. Valmennuksessa saat selkeät ohjeet harjoitteluun sisältäen alkulämmittelyt, tekniikat, tavoitteet sekä aktiivilepo harjoitteet.

… jotain muuta?

apua painonhallintaan, lisää voimaa, yhteisen ohjelman kaverin kanssa….

OTA ROHKEASTI YHTEYTTÄ! 

karo@strongsportsln.com