CrossFit

CrossFit perustuu toiminnallisiin, ihmiselle luonnollisiin liikkeisiin. Harjoituksissa et tule näkemään keskitettyä yhden lihasryhmän harjoittamista, vaan kehoa liikutetaan kokonaisuutena.

Pyrkimys on kehittää ihmiskehon kaikkia kymmentä ominaisuutta samaan aikaan, tavoitteena luoda mahdollisimman monipuolinen paketti.

Ominaisuudet:

  1. hengitys- ja verenkiertoelimistön kestävyys
  2. lihaksiston kestävyys
  3. maksimivoima
  4. notkeus & liikkuvuus
  5. nopeusvoima
  6. nopeus
  7. koordinaatio
  8. ketteryys
  9. tasapaino
  10. tarkkuus

Harjoituksissa yhdistellään painonnosto-, kehonpaino- ja kahvakuulaliikkeitä, sekä juoksua, soutua ja naruhyppelyä. Harjoitukset ovat pääasiassa lyhytkestoisia, intensiivisiä ja täysin skaalattavissa jokaisen kuntotasolle sopivaksi. Harjoittelu sopii kaikille ikään, sukupuoleen tai kuntotasoon katsomatta.

Aloittaminen

Mukaan pääset käymällä 4 viikkoa kestävän, 8 harjoituskertaa sisältävän OnRamp -peruskurssin. Tällä kurssilla opetellaan turvalliset nostotekniikat, sekä totutetaan kehoa asteittain korkean intensiteetin harjoitteluun.

Mikäli sinulla on kokemusta toiminnallisesta harjoittelusta ja mielit mukaan treenaamaan, ota yhteyttä. Voimme järjestää katselmointitunnin, jolla varmistamme, että nostotekniikat ovat hallussa ja ne ovat turvallisia.

CrossFit boksit Suomessa